Min polterabend startede med, at Brian vækkede mig med besked om, at nu skulle vi ud og lege. Efter et bad og morgenmad kørte fatter os ud til "Racehall Gokart Arena" i Viby, hvor vi mødtes med mine kammerater (inklusiv, til min glædelige overaskelse, min fætter Kent).

Vi kørte race, og selvom jeg syntes jeg klarede mig godt, viste slutresultatet desværre noget andet. Dette tog alle med godt humør, og jeg blev ikke hånet mere end nødvendigt.

Næste stop var "Adventure Town", hvor der ventede en omgang femkamp med discipliner som bueskydning og tovtrækning. Vi blev delt i to hold, og efter turnering nåede de utroligt nok frem til, at mit hold havde tabt.

Derefter stod det på pain(t)ball. Vi brugte et par timer på at give hinanden gule (og blå) mærker, kun afbrudt af drikkepauser. Brian havde sørget for, at vi fik bragt sandwiches, som vi spiste til middagstid. Derefter nåede vi til den obligatoriske kaninjagt.

Jeg blev iført et lyserødt kaninkostume, og derefter blev jeg så sluppet løs i en større indhegning. Efter nogle minutter bevægede jægerne sig ind. Min søgen efter et sted, som kunne udgøre passende camouflage til min uniform, var dog forgæves, så jeg besluttede mig for et stormløb i stedet for guerilla-taktikker. Efter en brag kamp blev jeg dog overmandet og elimineret af jægernes overlegne antal og fik mig endnu et par blå mærker til samlingen.

Efter endnu en ydmygelse var vi alle blevet godt og grundigt svedige og trængte til et bad, så vi delte os i to hold og tog hjem til nogle af de lokale svende. Det viste sig senere, at begge hold faldt i at spille "Guitar Hero" (endnu en ting, som det viste sig, at jeg var dårlig til) i ventetiden.

Vi samledes igen inde på "Kurts Mor" i Århus, hvor vi fik et par pilsnere, inden vi gik videre ud og fik noget at spise.

Ved spisestedet blev vi mødt af endnu to kammerater. På restauranten bestilte vi stegt flæsk ad libitum og nød endnu et par pilsnere. På trods af det høje humør var det ikke vores selskab, der skabte den tumult, der senere udbrød på stedet. Vi opførte os pænt og ordentligt, indtil det viste sig, at personalet ikke rigtigt magtede at betjene deres dankort system.

Derefter gik turen videre i byen, og jeg må tilstå, at de specikke detaljer ikke er helt klare for mig herefter.

Men jeg er dog klar over at jeg havde en helt fantastik god dag i selskab med mine kammerater.